Duna projekt - Decs Nagyközség honlapja

Tartalomhoz ugrás
Duna projektTisztelt Érdeklődő!


Ön Magyarország egyik legnagyobb árvízvédelmi beruházása, a Duna projekt felhívását olvassa. A Duna projekt egy, az Európai Unió támogatásával, az Országos Vízügyi Foigazgatóság koordinálásával, közel 30 milliárd forintból megvalósuló, kiemelt állami beruházás, melynek munkálataiban az Ön települése is érintett. A Duna projekt nyilvánosság tájékoztatásáért felelos szervezetként szeretnénk felhívni figyelmét a projekt fejleményeirol kéthavi rendszerességgel beszámoló hírlevelünkre.

A hírlevél célja, hogy a leheto legszélesebb körben tájékoztassa az érintetteket a projekthez kapcsolódó aktuális események, legfontosabb információk bemutatásával. A hírlevelére a http://www.dunaprojekt.hu/hirlevel.php linken tud feliratkozni, míg a projektrol a http://www.dunaprojekt.hu/ weboldalon olvashat bovebben. A projekttel kapcsolatos kérdéseire örömmel válaszolunk az ingyenesen hívható, 06 -20/279-1611-es telefonszámon.
Kérjük, annak érdekében, hogy Önhöz is rendszeresen eljussanak a projekttel kapcsolatos hírek, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Tisztelettel:
Duna projektVissza a tartalomhoz