Magyar Falu Program - Decs Nagyközség honlapja

Tartalomhoz ugrás
Projektjeink
Tájékoztató
Decs Nagyközség orvosi eszköz pályázat

Kedvezményezett neve:
Decs Nagyközség Önkormányzata
Alprogram: Orvosi eszköz
A kiírás kódszáma: MFP-AEE/2020
 A projekt címe: Decs Nagyközség orvosi eszköz pályázat
A projekt azonosítója: 3078179515
A támogatás összege: 2 999 839 Ft
A támogatás mértéke: 100%

Decs Nagyközség Önkormányzata orvosi rendelőinek működéséhez szükséges orvosi eszközök beszerzése
 
Jelen pályázat a háziorvosi és házi gyermekorvosi alapellátás, valamint a védőnői szolgálat fejlesztését egyaránt célozza. Az egészségügyi ellátásához szükséges felszerelések, műszerek biztosítása az Önkormányzat feladata. Mivel az eszközök az évek folyamán elavulttá váltak, illetve a technika fejlődésével egyre korszerűbb eszközök állnak rendelkezésre, ezért ezen pályázat biztosítja a megfelelő orvosi eszközállomány beszerzését. A fejlesztés eredményeként mérséklődnek az egészségügyi alapellátás területi egyenlőtlenségei.
 
Projekt megvalósításának tervezett fizikai befejezése: 2021.07.31.-----------------------------------------
Tájékoztató
Decs Tesz-Vesz Óvoda fejlesztése
Kedvezményezett neve: Decs Nagyközség Önkormányzata
Alprogram: Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése
A kiírás kódszáma: MFP-OJF/2020
A projekt címe: Decs Tesz-Vesz Óvoda fejlesztése
A projekt azonosítója: 3087748030
A támogatás összege: 4 999 651 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A 7144 Decs, Ady Endre utca 12-16. hrsz: 418. cím alatt lévő Tesz-Vesz Óvoda épületéhez tartozó kerítés korszerűsítése, felújítása
A felmerült igényeknek megfelelően a meglevő fém szerkezetű kerítés és dróthálós kerítés a szerkezeti vázával együtt elbontásra kerül. A lábazat mechanikai tisztítása után mélyalapozással, hálózással és gletteléssel 2 réteg lábazati festékkel felújításra kerül. A lábazati fal tetejére LEIER fedlapok kerülnek elhelyezésre, ragasztó habarcsba ültetve, 20 cm szélességben. Az új úszókapuhoz alapozás készül, min C16/20 minőségű betonból, a gyártó előírása szerinti méretben. A kitermelt föld, egyéb törmelék elszállítása került kijelölt helyre. Új kerítésrendszer készül táblás kerítés elemekkel, hozzá tartozó oszlopokkal és rögzítő elemekkel, talplemezzel, a lábazati fal tetejére rögzítve. 1 darab személybejáró ajtó, 1 db kétszárnyú autóbejáró kapu és 1 db autóbejáró úszókapu készül, acél szerkezetből, kerítésrendszerrel megegyező elemekkel, felületkezeléssel, rögzítő elemekkel együtt. A kerítés felújítása nem építési engedély köteles és nem műemlék védelmi épülethez tartozik.
Projekt megvalósításának tervezett fizikai befejezése: 2021.10.01.

-----------------------------------------

Vissza a tartalomhoz